Bo Halberg

Bo Halberg

Cand.psych.  Aut., MPA (1995) Psykologisk Institut, Københavns Universitet. Autoriseret af Psykolognævnet/ Socialministeriet, medlem af Dansk Psykologforening.


Jeg er 55 år, med 15 års praksiserfaring fra privat psykologpraksis (hhv.
Roskilde og København). Erfaring såvel med sygesikringsklienter, gruppeforløb og kriseproblemstillinger.

Individuelle samtale-/behandlingsforløb tilpasses altid dine særlige udfordringer med udgangspunkt din forståelse af din livssituation og dit behov.

Jeg anvender de terapeutiske metoder som passer netop DIG bedst. Selv om jeg er eksperten, er det stadig DIG som skal lave det hårde arbejde. Jeg forstår min rolle som værende den som skal ”hjælpe til selvhjælp”.

Jeg vil sammen med dig undersøge dine antagelser, følelser/- og tankemønstres indflydelse på hvordan du som regel handler samt erkender, og har tilbøjelighed til at handle. Målet er, at du udvikler nye måder at tænke på og nye konkrete måder at handle på.

“Terapi behøver ikke altid kun at være tungt og hårdt – selv om det ofte er tunge emner og udfordringer vi mødes om”

 

 

Jeg er uddannet ved Københavns Universitet, og har i mange år interesseret mig for menneskets psykologi og logikker. Denne interesse har taget mig forbi mange forskellige specialer, men lige fra starten af,  altid med Samtalen som det centrale.

At få lavet den første aftale, er ofte en stor ting og mange tanker har sikkert rumsteret inden, herunder om ”man nu er tosset”, når man skal til psykolog?
Det er helt normalt med denne usikkerhed, og jeg vil med det samme berolige dig med, at det slet ikke er så mystisk som du måske frygter.

Terapi er noget du og jeg skaber sammen. Det betyder, at du fra starten af inviteres med ind i beslutninger om hvilke vej vi sammen skal gå – hvilket fokus der er det rette at starte med – og jeg lytter samtidig efter hvilke metoder, som vil være mest effektive til at hjælpe netop dig.

Det kræver en særlig indsats, at lykkes med personlig udvikling – og det betyder, at du ofte får små opgaver for, som du skal lave hjemme. Det gør det nemmere, at forstå sine udfordringer, og i sidste ende komme af med dem.

 

Hypnose og hypnoterapi

 

Jeg er som noget særligt, uddannet til at udføre terapi/-behandling ved hjælp af hypnose og hypnoterapi og jeg er behandler-godkendt i Psykologfagligt Selskab for Klinisk Hypnose, i regi af Dansk Psykologforening.

Hypnose kan være yderst virkningsfuldt og det er din sikkerhed, at hypnosen varetages af en veluddannet cand.psych. da denne type behandling ikke bør overlades til ufaglærte.

Hypnose kan bruges over for de fleste problemer; fobier, søvn, stress, traumer, samt til almindelig forebyggende mental boost.

Det er ikke alle, som vil have gavn af hypnose – det beror på en konkret vurdering.

“Sammen skal vi finde og udvikle en attraktiv klarhed og kontrol over eget liv

I